Nyheter fra bRAMIDAN & Presto


Ballepresser til restaurantbransjen  - hvordan imøtekommer du de daglige utfordringer med avfallshåndtering?

01. juni 2022

Innenfor den gastronomiske sektor genereres det store mengder av forskjellige avfallsfraksjoner. Noen av disse kan utgjøre en risiko for både medarbeidere og miljøet. Av samme grunn skal virksomhetene overholde reglene vedrørende avfallshåndtering og bortskaffelse av emballasje. Finn ut av hvordan du best klarer avfallshåndteringen, og hvorfor det er verdt å bruke pålitelige og stabile ballepresser i restaurantbransjen.

Kvinde og mand i restaurant spiser burgere

Hva er avfall i restaurantbransjen?

Avfallet som kommer fra blant annet restauranter, består hovedsakelig av forskjellige typer tomme og brukte emballasjer, f.eks. papp og plast. Især kan plastfraksjonen utgjøre en risiko for miljøet, derfor skal den gjenbrukes. Hvis den ender i naturen, forblir den der i hundrevis av år. Dette er en av ​​mange grunner til, at det er verdt å bruke ballepresser i cateringbransjen.

Hos Bramidan & Presto tilbyr vi pålitelige maskiner og har forpliktet oss til å arbeide mot FN's mål for bærekraftig utvikling.

Avfallshåndtering i restaurantbransjen - nøkkelprinsipper

Eieren av ​​en cateringvirksomhet eller restaurant bør vite, hvilke prinsipper som skal følges i avfallshåndteringen, herunder bortskaffelse av tom, brukt emballasje fra forsyninger til fremstillingen av mat.

Fordeler ved avfallskomprimering

  • done Færre avhentninger av fyllte mini-containere betyr reduserte omkostninger
  • done Sortering og klargjøring av avfall til gjenanvendelse gir en grønnere profil
  • done Sikre og ryddige fasiliteter i trange rom gir et bedre arbeidsmiljø

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Hvis du driver en restaurant eller en cateringvirksomhet, og du har mye brukt emballasje, anbefaler vi å kjøpe en ballepresse. I motsetning til hva du kanskje tror, ​​er disse ballepressene ikke kun perfekte til avfallspapir eller papp, men også til plastfolie. I vårt produktsortiment finner du blant annet de små ballepressemodellene B3 og B4. De er perfekte til cateringbransjen, da de fyller lite, selv i lokaler med lav takhøyde. Dessuten er de enkle å betjene - våre servicemontører sørger altid for opplæring av ditt personale, når de installerer maskinene.

Vi tilbyr også galvaniserte modeller, såsom ballepressen PC24 HD. Denne galvaniserete maskinen er laget til harde miljøer, hvor det er behov for en spesiell overflate. PC24 HD komprimerer PET-flasker, aluminiumsbokser og metallbokser. All væske samles i det innebygde kammeret.

Pige i gastronomisk køkken og affaldskomprimering i lille B4 ballepresser

Hvorfor skal du bruke ballepresser til å komprimere tom emballasje fra restauranten?

Utover typiske matrester til bortskaffelse genererer hver restaurant også store mengder brukt emballasje. Dette omfatter både papp og folie, plast og tomme bokser eller PET-flasker. Når man planlegger avfallshåndteringen i restaurantlokaler, er det verdt å tenke på å kjøpe ballepresser til komprimering av disse fraksjoner.

Investering i ballepressemaskiner til catering gir mange fordeler, fordi:

  • stopDe er enkle, bekvemme og sikre å bruke - våre ballepresser har en bred åpning og oppfyller den Europeiske EN16500 sikkerhetsstandard
  • stopDe er universelle - egede til papp, folieemballasje og aluminiumsbokser.
  • stopNår du komprimerer ditt avfall til baller, fyller det mye mindre, og ferdige baller er enkle å oppbevare. Våre små ballepresser B3 og B4 forvandler ditt avfall til praktiske baller, som veier ca. 30-70 kg.
  • stopBallene skal kun bindes av og stables, klar til din avfallsinnsamler.

Dette er kun noen av grunnene til at restauranter og cateringfirmaer bør investere i en ballepresser. Kontakt oss - vi viser deg fordelene ved å velge maskin og utarbeider ett skreddersydd tilbud til deg.

Ballepressen er meget enkel å betjene

Kvinde fylder blødt plastikaffald i Bramidan B4 ballepresser

Allsidig - komprimerer forskjellige fraksjoner

Én maskin til de mest vanlige typer avfall du skal komprimere: Papp, papir og plastfolie.

Kvinde fylder papkasser i lille B3 ballepresser fra Bramidan

Enkel å betjene

Enkel og hurtig ifyllning. Liten maskin, som passer inn i selv små rom.

Kvinde skubber lille papballe ud fra Bramidan ballepresser model B4

Tidsbesparende presse

B4-ballepressen har automatisk utballing. Den er hurtig og sikker i bruk og har et lavt støynivå.

Bestill pålitelig ballepresse til håndtering av din restaurants avfall!

Du driver en cateringvirksomhet eller en restaurant og ønsker å skape et effektivt avfallshåndteringssystem? Investér i en ballepresse! Kontakt oss gjerne. Vi har mange modeller å velge mellom, herunder ballepresser med et kompakt design, de er ideelle til små plasser i mindre cateringvirksomheter.

Vi anbefaler også blant annet våre modeller med spesielle dørtyper som VD (vertikal dør), SD (glidedør), FD (vippedør) og AD (automatisk dør), som kan plasseres direkte inntil veggen. Vi tilbyr både utstyr til å komprimere tørr og våt emballasje. Til alle ballepresser tilbyr vi professsjonell service for rask hjelp og regelmessig sikkerhetsjekk av maskinen.


Spørsmål? Kontakt oss.

Finn en kontaktperson i ditt område

Ring direkte eller fyll ut kontaktskjemaet. 932 63 330

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

keyboard_arrow_up